ännu en söndag..

Dagen började med försiktigt öppnande av ögonen för att känna efter om baksmällan hälsar på, så var icket fallet. Skönt! Så det blev ut på en långprommis på isen med Sofia o hälsade på Britt o hennes labradorvalp Nisse.. busbus!


Var ju ett bra tag sen man skrev något här, har som aldrig orken att uppdatera. Men ska försöka bli bättre på det nu tänkte jag. Nu vet jag ju inte hur pass många det är som läser denna blogg, men kanske för dom fåtal som läser ska vi väl försöka hitta något spännande för.. :)

Förra veckan så kom ju våra nya studio-tröjor in, och dom går åt som smör må jag säga. Finns även att köpas på Takidas hemsida http://www.deaf-dumb.com/takida/Dom finns i strl Ladie-medium. Sen är det vanliga strl i M, L o XL. 150:- i studion... :)

Sen har ju även min talangfulla flickvän målat klart väggmålningen hemma hos henne som jag hjälpte henne starta upp men tog ett jevla tag å få något att hända, så hon tog saken i egna händer o hade en helkväll med en polare o målade klart skiten.. Blev hur bra som helst. :)


Johnny Cash... He frickin rules the world yo fackas!! :)


Hmm.. har vi något mer att uppdatera om? Rawi´s stäming kanske? .. det löste sig till det bättre på den biten... Dom krävde ju 53ooo:- att betala tillbaka i felaktigt reducerad hyra... Men fick ned det till 23ooo:- ... delat på mig o mitt ex.. blir ju inte så farligt till slut. Billigare än om vi hade förlorat målet i en domstol.. uuuhhh :S

Nu sitter jag här hos mi amore o ser Spiderman 3 på tv.. jevlla tönt Parker är, skulle lätt vara en coolare spindelman än honom.. ;P Och imorrn blirre å köra en fortsättning på en Nirvana-tributerygg jag startade upp i somras. Ska bli roligt o få fortsätta.. Denna gången blir det nog att köra In Utero-omslaget som föreställer en mysko ängel. Blir nog nice :) Återkommer säkert med lite bilder. :)


Gjorde för övrigt godast mat ever idag, ungstekt falukorv med klyftpotatis i ugnen.. MUMMA! Tog kort på det men det ids ja it börja fippla med nu. :) Hemmalagad husmanskost e nice.. haft perioder med alldeles för mycket skräpmat förut, skönt att komma ifrån det nu. :)

NAAh.. nu ska ja nog fortsätta slöglo på Spiderman o sen hit the sack. Gokväll folket!

Kommentarer
Postat av: sofia

2010-02-10 @ 10:31:57
URL: http://peaken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0