hey you, get off of my cloud!

Yeahyeah.. Slöööööödag... sov lite.. såg lite tv o ritade lite.. :)

har haft en oldschool-inspirerad dag på studion.. målat lite.Målat på riktigt sjömanna-sätt med pensel,reservoarpennor o kaffe.. ;D

O dagen tills vi får våran lägenheten närmar sig med stormsteg... YAAAAH!!!!!

Lördagmorgon

Hej hej hallå dagboken.. .höhö, fick en flashback utav att ha läst Berts Dagbok som ung. :)

Sen sist har väl inte så jävla mycket hänt, lägenheten e snart såld och det känns enormt bra. Ska bli skönt å få flytta in till stan o vara mer central. :)

Har blivit en del tattoos på senaste också, har ju dock åter igen fastnat för oldschool/neotraditional. inte ofta man får chansen till att få köra det däremot, men kuuuul... :D Här e nån oldschool som ja gjort sen sist. Ugglan är bara första sittningen o är bara svart grundfärg, färger kommer snart. :)

Både ugglan o halshuggna bruden är alster skapade utav yours truley och var huvades roliga att göra
likaså på papper först men sen att få föreviga dom i hud, mums. :)


Idag lördag så ska det bonas golv i studion, vårt fina svartröda golv har blivit hemskt repigt av all sand i vinter,  så nu ska det bli finfint i studion. :)

Sen idag så blir det att gå o handla lite spitink o en reservoarpenna (OLDSCHOOL!!!) och så ska jag få åka till William Fjellman, en talang belägen på djupviken som kan det här med riktigt gammal oldschool alá Sailor Jerry-stuk, så vi ska dricka öl,måla o dela tips o tricks. Ska bli sjukt kul.. :)

Sen har även coveruptåget fortsatt, detta är en Chaos-stjärna som jag frihandade en dödskalle över o försökte täcka så gott det gick, har en misstanke om att jag möjligtvis får köra i just över stjärnan en sväng till men vid tillfället så gick det inte att köra så mycket mer utan att trasa huden.
Och har även sparkat igång en chestpiece alá DimeBag Darrell-tribute.. sjukt så få och kassa bilder det finns på detta mästerverk till musiker, men ja tror vi ska klara oss. En sneakpeek ;)Sen vet ja väl inte riktigt om det finns så mycket mer att förtälja just nu, Ska ta mig en till kopp kaffe o sen slösurfa lite innan jag drar mig till studion o börjar häva soffor o stolar så man får fritt golv. :)

Trevlig lördag på dig :) / Robert af Ghouls


Ny dag, nya möjligheter!

Ojoj jag är INTE duktig på att uppdatera denna blogg.. Nåväl, vad spännande har hänt sen sist?
iiiinte mycket kan jag väl påstå..Varit en hel del i studion så på så sätt har det ju varit bra, ju mer man arbetar desto mer rutin får man och bättre blir man. :)

Har varit en del coverups på senaste.. Här är en utav dom som jag försökte täcka bäst jag kunde.


Här e en till coverup.. var ett kinatecken före..nu blev det en lilja. :)Jooofan, en till grej.. Jag o Sofia har fått lägenhet nu! På Nygatan nästan rakt ovanför studion så det kommer bli fucking underbart, sambos fo real! :) Jeeevligt nice :D <3

Här har vi lite andra grejor jag gjort på senaste... har inte så mycket att skriva känner jag så håll till godo med lite bilder. :)

Här i veckan var vi förbi hos Britt o busade med nisse litegranna.. jevla fin vovve det där :DNåväl.. idag blir det lite Captain Morgan o cola med vänner o min älskade babe.. Sen får vi väl se vad som händer.. :) Trevlig påsk allihopa!

RSS 2.0