Ozzy the man!

haha, sitter och myser i soffan med älsklingen o Osbournes snurrar på MTV. Jevlat klockren karl, ungarna deras kan man ju faktist arkibusera. Fuljevla Kelly o efterblivna sonen Jack... nackskott tack.


Vad har hänt sen sist?

Inte så där överdrivet mycket har skett på senaste skulle jag nog säga. Har numera växlat in på ett nytt slags tatueringssystem där jag slipper vibrationskador i handen, framtida tinnitus o allmän trötthet o okoncentration pga. evigt surrande dagarna i ända. Så otroligt skönt, dock bara hunnit med ca 2 kunder med den nya maskinen men märkte direkt att arbetsron infann sig större delen utav tiden. Så det är thumbs up som fan. :)

Helgen som nu passerat snart har varit skön, alkoholfri bortsett från nån enstaka 2,8a .. ;) Jag o Sofia mös ner oss i soffan i fredas o kikade på Snakes on a plane med chefen Samuel L Jackson, motherfucking snakes!
o i lördags så var jag o kollade synen på förmiddan och det resulterade i att jag ska skaffa jobbglasögon, har tidigare haft problem med huvudvärk efter långa pass med nålarna men även börjat svida i ögonen då jag koncentrerat mig under längre tid. Så nu har jag fått hem 4 st par glasögon som jag har provat å känt efter med, Och har nu bestämt mig för ett par jag vill ha. Så jag ska fara till synoptik imorrn eller på tisdag och köpa mig dom. Visade sig tydligen att jag har någon form utav brytningsfel och något annat som jag inte kommer ihåg vad det hette. :) Hade ju lapp för ögat då jag var liten, haha.. piratunge. Såg ut som ett retard!

Senare på lördagen så for jag och sofia o bowlade litegrann o jag fick så ooootroligt mycket spö.. helvete så grym hon var. Hon fick vid ett jevla tillfälle 4 strikes på RAD... helvete. O ja rockade rännorna mest hela tiden. Nåja, live to fight another day!

För en tid sen så hade ja o bade tråkigt en fredagkväll så vi tog o gaddade henne litegrann, en elvismick som hon har tjatat om ett bra tag. Här har ni slutresultatet.


Detta är en ros jag gjorde häromveckan som var jätterolig, får iofs göra oförskämt många rosor faktist och börjar bli lite småless, men man får hitta på nya tillvägagångssätt och göra en annan twist på det hela. Det är ju trots allt på det sättet man utvecklas. :)Veckan som kommer blir det jobba som bara den, har dubbla kunder hela veckan förutom fredag. Ska bland annat fortsätta på en Nirvana-helrygg som vi har kommit en bit på nu faktist. Några bilder från senaste sessionen finns tyvärr inte, ska försöka ta några imorrn. Sen ska jag sätta igång en stor coverup på en tribal jag gjorde på en kille då jag satt hemma i lägenheten o låtsastatuerade, o heeeerregud hur den ser ut. Så det ska bli ett sant nöje o radera den från världhistorien. Ska försöka o dokumentera det så bra som möjligt också. :)

till helgen blir det faktist att åka och jobba på Tattoomässa i Trollhättan med Fredde. www.tattoo-meltdown.com är en tatueringsmässa som hålls årligen och är helt jevla suverän, och jag är riktigt peppad på att få jobba där. :) Så det blir att åka på fredagmorgon och sedan komma hem på söndagkväll. Blir awsome!!

Hmm.. nu tror jag inte att jag har så jevla mycket mer att tillägga, jo möjligtvis att jag äntligen har fått mig en haircut.. ser nästan respektabel ut nu. Jevla jobb att fixa den bara.. men smällar man får ta.
Blev ett jevla långt inlägg detta, hoppas att du/ni orkar läsa allt.. hur ointressant eller intressant det nu må vara. :) Trevlig söndag på er.

/ Roberto Af Larsson Von Pungskvätta


ännu en söndag..

Dagen började med försiktigt öppnande av ögonen för att känna efter om baksmällan hälsar på, så var icket fallet. Skönt! Så det blev ut på en långprommis på isen med Sofia o hälsade på Britt o hennes labradorvalp Nisse.. busbus!


Var ju ett bra tag sen man skrev något här, har som aldrig orken att uppdatera. Men ska försöka bli bättre på det nu tänkte jag. Nu vet jag ju inte hur pass många det är som läser denna blogg, men kanske för dom fåtal som läser ska vi väl försöka hitta något spännande för.. :)

Förra veckan så kom ju våra nya studio-tröjor in, och dom går åt som smör må jag säga. Finns även att köpas på Takidas hemsida http://www.deaf-dumb.com/takida/Dom finns i strl Ladie-medium. Sen är det vanliga strl i M, L o XL. 150:- i studion... :)

Sen har ju även min talangfulla flickvän målat klart väggmålningen hemma hos henne som jag hjälpte henne starta upp men tog ett jevla tag å få något att hända, så hon tog saken i egna händer o hade en helkväll med en polare o målade klart skiten.. Blev hur bra som helst. :)


Johnny Cash... He frickin rules the world yo fackas!! :)


Hmm.. har vi något mer att uppdatera om? Rawi´s stäming kanske? .. det löste sig till det bättre på den biten... Dom krävde ju 53ooo:- att betala tillbaka i felaktigt reducerad hyra... Men fick ned det till 23ooo:- ... delat på mig o mitt ex.. blir ju inte så farligt till slut. Billigare än om vi hade förlorat målet i en domstol.. uuuhhh :S

Nu sitter jag här hos mi amore o ser Spiderman 3 på tv.. jevlla tönt Parker är, skulle lätt vara en coolare spindelman än honom.. ;P Och imorrn blirre å köra en fortsättning på en Nirvana-tributerygg jag startade upp i somras. Ska bli roligt o få fortsätta.. Denna gången blir det nog att köra In Utero-omslaget som föreställer en mysko ängel. Blir nog nice :) Återkommer säkert med lite bilder. :)


Gjorde för övrigt godast mat ever idag, ungstekt falukorv med klyftpotatis i ugnen.. MUMMA! Tog kort på det men det ids ja it börja fippla med nu. :) Hemmalagad husmanskost e nice.. haft perioder med alldeles för mycket skräpmat förut, skönt att komma ifrån det nu. :)

NAAh.. nu ska ja nog fortsätta slöglo på Spiderman o sen hit the sack. Gokväll folket!

RSS 2.0