Måndagmorgon, uuusch!

Jevlar vad kallt det var imorse, snoozade ett bra tag. Men tog mig ändå upp där vid 06.30. Hoppade i en iskall jevla bil och körde hem o hämtade simbysserá och for till badhuset och simmade några vändor.
Se där! Det håller fan i sig.. *ger mig själv en klapp på axeln*

Farfmor har ju som sagt gått bort och vi har nu delat upp lite fotografier och hon hade ett kort på Ingela o Mig från studentbalen.. Och SHIT hur jag såg ut.. Gav en extra boost att simma o träna minst sagt. :)
Hela veckan har jag fullt upp, startar bland annat upp en helrygg imorrn. Samt några halvarmar, blir tungt.
Men det e kul, man ska hålla sig sysselsatt. :)

Sitter och avlyssnar crashdiet just nu, funderar på att starta upp min grande frukost.. muchos gottos!

Ha en förträfflig vecka kära vänner. Puss i ljumsken / Roberto Von Af Jönsbyn.


Fredagkväll...

Öl ikväll hos Jim, Lite wii och goda vänner. Blir nog nice :)

Har för övrig världens mest awsome flickvän.. har it du!


Brrr, kall bassäng idag.

Fick äntligen fara o simma igen, så jevla skönt! Direkt från sängen till att stiga ned i en halvljummen bassäng.. du vaknar kan jag lova! Så nu blir det en rejäl frukost innehållande ägg, gröt o fullkorn/råg-mackor med tomat o salladskrydda. :)

Idag blir långdag i studion igen, men så går det väl då man lovar allt o alla att man ska gadda dom. Har nog inte en kort dag fram till jul just nu.. samt mina lördagar bokade då o då.. haha. Är ju jevligt piggare nu med simmandet än jag varit på ett jevla bra tag. :)

trevlig dag / Roberto Le Swimfeet

Satan i gatan, Nu blirre galenskaper

Ojoj.. Nu har man skaffat en blogg.

Sååå, vad kommer det stå i denna blogg måntro?
Kanske mina dagliga aktiviteter o enstaka galenskaper? Vi får väl se vad som flyter ned på skärmen.

Hur som haver så har man startat ett nytt liv.. Vilket nummer i ordningen det blir vet jag inte, möjligtvis hundsjuttioelfte gången. Började i måndags med att stiga upp före fan själv för att gå och simma på Munksundsbadet och sedan knata hem igen för att äta en rejäl frukost. Gick jävligt bra mån-tis.. men idag (onsdag) fick jag reda på att min farmor har avlidit 06.30 imorse. Och som följd av det så kände jag mig inte så pepp på att simma, + att jag sov hos Sofia på Djupviken inatt o det blev lite väl sent till badhuset.. skulle bara hunnit med 20 min sim kanske. Men skit i de! (gör ett gangstahtecken med handen)

Dagen har bestått av dödsbesked, sjukt nice frukost. 2 tattoos gjorda och nu sitter man här som en hösäck slut som få. Dagens tattoos var fortsättning på en halvarm bestående av Tor (GOD OF THUNDÄÄÄÄR!!!) och en custom-dödskalle på en underarm som jag ritade för hundra år sen men aldrig fått chansen att köra. Fun fun fun!Dödskallen ja körde idag.


Så vad blir det att göra resten av kvällen då? Absolut jevlat ÅSSIT... ska bara ta det lungt nu med en rulle lr bara slösurfa till ögonen ramlar ur.

Trevlig kväll ni få som möjligtvis får chansen till de guldkorn som kommer skrivas ned här ;)

puss i ljumsken / Robban


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0