Söndag.

Lugn o skön söndag. Sofia har jobbat idag så jag tog mig själv i kragen o jobbade lite jag också.
Gick ned på studion o körde en hand idag. Mycket trevligt, 2 timmar senare var man klar o gick hem igen. Nu har man lyckats snooza en stund på soffan o strax blir det iväg å äte hos svärmor. :)


Fixardag.. skönt :)

Fick en avbokning idag för att vi blev klara förra gången, så denna dag dedikerade jag till massor med grejor som jag skjutit på ett bra tag. Känns otroligt skönt att få allting gjort :)

Har bl.a varit och gjort bankärenden, bokat konsult för framtida sparande, gjort en efterfrågan hos en revisionsbyrå, fixat ett strul med bredbandsbolaget ang returnerad utrustning, pratat med 2 st försäkringssäljare ang en lösning för min firma och jag. Pratat med Kåre på Old Fenix Tattoo i skåne inför min gästning där i slutet utav nästa månad. Gjort bort bokföring, skurat golvet och har även haft tid till att vara otroligt uttråkad. hehe.. :)

Har även kikat på ett billigare alternativ till en bärbar dator, har tidigare varit inne på en macbook.. men helvete, det är på tok för dyrt och om jag verkligen känner efter o tänker efter en extra gång.. så behöver jag inte så mycket prestanda för vad jag ska göra med den. Enkel photoshopredigering,bokföring,surf och pyssel.. då duger en dator från Expert för typ 15000:- billigare än en Macbook.. Helt klart!

Så idag är det Fredag.. vad som står på schemat vet jag inte riktigt, Robert o Malin skulle egentligen komma förbi idag men har fått förhinder. Så då vet jag inte riktigt, älsklingsSofia jobbar ju i helgen så det kanske blir mys.. fredagsmys :D Ska jobba imorgon jag också.. kanske tar typ 3 min eller så.. ett puttenuttigt hjärta med ett namn i. Varför jag valt att köra det på en helig lördag vet jag inte.. men det går fort så då hinner jag med annat. Ska ut till morsan eller så ska hon komma hit så ska vi hänga lite. :)

Har även lite jobb som jag gjort på sistonde att visa er, så kika lite.. tycker folk verkar vara lite rädda för att kommentera eventuella saker jag skriver eller verken jag lägger upp här.. för nog ser jag att folk kollar in bloggen. Men ni kanske bara kollar första raderna, finner det yyyyytters ointressant o surfar vidare till Kissie eller Fokis blogg? haha.. they aint got shit on me!Vet it.. tror inte att jag har lyckats ta kort på något annat jag gjort.. :)
Men lite är det ju att titta på ..

Nåja, nu kom älsklingen hem (med telefonen i örat som vanligt;) Så nu ska jag sluta skriva strunt.

Seeya, dont wanna be ya!

Dark side of the force..

Nu tar jag helg, haft en eftermiddags-kund idag som kör revbenet alá starwars. Så nu e jag äntligen klar för idag och sätter mig i soffan i väntan på att fara å hämta älsklingen på jobbet. Sen blirre lite plättar :)

Här är ett ultrakasst foto på revbenen, knappt jag vill ladda upp bilden men vafan.. skit samma.. :)


foot... feet... foots...feets...fetus.. woot.

Hm, igår körde jag 2 par fötter.. eller 1 par fötter.. beroende på hur man vill uttrycka sig. :P


Dödskallens övredel fanns redan på plats men han ville jämna ut fötterna med lite annat tjoller o en söt clowntjej. Detta är vad jag kom fram till... :) (fina naglar.. höhö)

Dubbidubb..

Today gjorde jag klart en halvarm på jobbet.


Snart ska älsklingen åka å spela innebandy, jag tror jag ska sätta mig o måla lite eller alternativt rita litegrann. Får se riktigt vad jag tar mig för. :) Men först... KAFFE!

Tisdag.

Idag blir det att fortsätta med en halfsleeve med döskallar,äckliga ansiktet o rosor.. mmm.. ska mysa idag ;D

Igår gjorde jag en ansikte på Jompas tricep. Killen var svullen när vi var klara haha!i övrigt så är inget nytt, Sitter och dricker kaffe o väntar på att få gå till jobbet. Älsklingen började 06.30 imorse, o när hon sminkade sig såtappade hon något på spegelfoten vilket resulterade i ett fint "Boxnings-ringklocka"-ljud, följt av ett litet fnitter. Då vaknade jag.. men jag somnade om lika fort. :P

Have a nice one!

Rattlesnake shake.. SHAKE SHAKE SHAKE!

öh.. today är det lördag, och på dagens schema står lite målande med Robert H. En colaberation där vi ska dela på 2 dukar o måla varsin sida utav en dödskalle. Skönt å slippa trängas på en å samma duk. :)

På senaste tiden har vi börjat knyta ihop lägenheten mer o mer, fått hem ruggigt fina möbler o känner att detta blir så jävla bra :D Och att även kunna måla hemma i extrarummet utan att behöva dra fram grejorna i vardagsrummet är ju guld värt :)

Förra helgen så var Takida´s sångare Robert, Gitarristen Mattias o deras ljustekniker Tomas hos oss för att få sig lite ny färg i huden. På mattias körde jag delvis coverup och lite utfyllnad på en japansk drake som jag ej gjort. Och på Mattias körde jag en uppfräschning på hans Takidalogga samt en liten splash i bakgrunden av rött. Finns inga bilder tyvärr.. :/ Men kul var det :)

..................


Har även varit en sväng till Karlstad o tatuerat en sväng, konstigt vad man lär sig mycket på så kort tid, kör hårdare nuförtiden vilket resulterat i en väldigt skillnad i tid per tatuering. Mindre smärta för kund i längden :)

..................


Några tatueringar jag gjort på sistonde, vet inte riktigt vars jag har bilder på andra men jag laddar upp dom här iaf, lite att titta på iaf tills vidare :)


Har börjat att måla med olja igen, förra gången jag testade det så gav jag nog upp lite för fort, för det är så otroligt roligt och givande. Jag lär mig hela tiden, och det är så jevla kul. :)

Givetvis blev döskallar mina första projekt eftersom det är något man har i bakhuvudet hela tiden. Gjorde en serie med 3 tavlor som ska få hänga tillsammans. Sen gjorde jag ett försök till att göra ett färgporträtt, DETTA var otroligt svårt då jag använde mig utav ett svartvitt foto haha. Kurt Cobain blev det, lägger inte upp någon bild på det för den är jag inte nöjd med. :P Men här kommer lite bilder iaf.
Sedan hade jag och Robert Hedman en afton i oljans tecken där vi tog 2 st canvasdukar och satte ihop dom för att rita ut guidelinjer för en dödskalle. Så vi fick varsin halva på varsin duk, sedan plockade vi isär dom och började måla.. skitkul. Ska bli spännande o sätta ihop dom sen då båda är klara. Här är en bild på min. Inte lätt å ta kort på fortfarande blöta oljemålningar. :)


Är nog mest nöjd med denna då struktur och detaljarbete blev en prioritet här. :)


..................


Min Älskade sambo Sofia har klippt sig, hon sa ingenting utan hon kom in på studion en dag o bara BAM! .. så hade hon klippt sig så himla fint :D Jäkligt snygg sambo måste jag säga, o hon järr min!! <3


Mjau.. rrr... ;D

Nu i veckan har jag inte speciellt spännande tatueringar tror jag, Jag vet ingenting utan den där bokningsboken hehe. Så vi får se, men jag ska då iaf hinna med o måla en hel del :DRSS 2.0