Onsdagkväll i snöiga Djupviken..

Nu sitter man här, efter en sen kväll i studion o en rejäl måltid hemma hos Sofia. Tänkte jag skulle få ned lite rader på blogen. Var ju som ett tag sen.


Sen sist har väl inte så jättemycket hänt, har köpt gymkort på Korpen. Så har varit där nu i måndags o ska dit igen imorrn. Sjukt ovan att köra slut på sig så. Fick djurisk träningsverk i småarmarna. Imorrn blirre å träna ben o mage. :)

Började ju sent idag, så då roade man sig med att i förmiddags hämta min gamla overhead hos morsan o sen köpa färg med babe. Så ska vi sätta igång projekt "Cash Väggmålning". Det ska bli kul, babe har redan tjuvbörjat med att dra upp linjerna för själva "Cash"-texten. Jag är jävligt slö och ids inte göra något ikväll ;P

Idag blev det en gitarr med banderoll o text på Kryddans underarm.. kul grej men jevlar vilket pet med gitarrer. Strängar e satans påhitt då det kommer till att föreviga dom i hud. Tog ingen bild nu utan får ta en då det läkt. :)

Imorrn blir det att fortsätta på ett jevulskt roligt projekt som sparkades igång förra veckan, en sugerskull med rosor,radband o kåpa... :) bild nedan.
Sitter o slöglor på "The Long Kiss Goodnight" nu.. hmm.. sett den förr. Sån här mindless action e bra sena tröga kvällar. :) 
Nu får det räcka med skriverier för idag, blir tidig morgon imorrn på gymmet o sen lite tattoo. :)

God natt folk!


Kommentarer
Postat av: Bjarne

Åhååj robban!!Vackert med en blogg, då får man nåt intressant att läsa :)over & out

2009-12-19 @ 02:32:13
Postat av: sofia

lavv jo!

2009-12-22 @ 21:20:33
URL: http://peaken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0